Hozzávalók:
3 db közepes édesburgonya
3 tojás
200 g hajdina liszt
2 dl tej
só, bors
Mangós Avokádó Saláta:
1 érett mangó
1 érett avokádó
1/4 szár kígyó uborka
3-4 kerti retek
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál fehér/vörös bor ecet
1 evőkanál méz
só, bors
Elkészítés:
Reszeljük le az édesburgonyát, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót, és jól keverjük össze.
Fontos, hogy se túl folyós, se túl sűrű ne legyen. Ha túl híg, liszttel mindig sűríthetjük, ill, tejjel hígíthatjuk.
Előmelegített gofri sütőben kisütjük a tésztánkat, miközben elkészítjük a salátát.
A mangót meghámozzuk és a kinyert húsát felkockázzuk. Így teszünk az avokádóval is.
A kerti retket és uborkát elég csak jól megmosni, és szintén felkockázzuk.
Az öntettel meglocsoljuk a salátánkat, és a kész kisült gofrin tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése