Der beste Sommersalat, den ich in den letzten Zeit gegessen habe. Er erinnert mich an die Sommer meiner Kindheit, an unseren Garten, wo wir immer so viel Zeit verbracht haben. Knackige und frische Gemüse jeden Tag, oh jetzt könnte ich sie so sehr schätzen...
A legfinomabb nyári saláta, amit mostanság ettem. Gyermekkori nyaraimat idézi fel, a kertünket, ahol olyan sok időt töltöttünk. Felbecsülhetetlen érték lenne számomra ma már az sok friss ropogós zöldség, ami akkor oly természetes volt...
A legfinomabb nyári saláta, amit mostanság ettem. Gyermekkori nyaraimat idézi fel, a kertünket, ahol olyan sok időt töltöttünk. Felbecsülhetetlen érték lenne számomra ma már az sok friss ropogós zöldség, ami akkor oly természetes volt...
Zutaten
100 g Farfalle Nudeln
2 Pfirsich
10 kleine gelbe Tomaten
1 rote Zwiebel
2 Pfirsich
10 kleine gelbe Tomaten
1 rote Zwiebel
1 Zucchini (optional)
1-2 Esslöffel Weißwein Essig
1-2 Esslöffel Olivenöl
Salz, Pfeffer, Koriander (gemahlen)
1-2 Esslöffel Weißwein Essig
1-2 Esslöffel Olivenöl
Salz, Pfeffer, Koriander (gemahlen)
Hozzávalók:
100 g masni tészta
2 őszibarack
10 kisebb sárga koktél paradicsom
1 lila hagyma
1 Cukkini (választható)
1 Cukkini (választható)
1-2 evőkanál, fehér borecet és olívaolaj
só, bors, őrölt koriander
Zubereitung:
Wasser in einem Topf zum Kochen bringen, Nudeln darin bissfest garen und zur Seite stellen.
Zum Salat die rote Zwiebel schälen, halbieren und in dünne Halbkreise schneiden.
Tomaten waschen, und halbieren. Pfirsich genau so.
Tomaten waschen, und halbieren. Pfirsich genau so.
Dressing: Weißwein Essig mit Salz, Pfeffer, Koriander mischen
und die Öl unterrühren.
und die Öl unterrühren.
Nudeln unter den Salat heben, in Gläser füllen und servieren.
A tésztát kifőzzük sós vízben al dente (ne legyen túl puha) és kihűtjük.
A salátánkhoz a meghámozott felkarikázott hagymát,
félbevágott paradicsomot, és felszeletelt őszibarackot összekeverjük.
A borecetből és olívaolajból készítünk egy öntetet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk,
meghintjük őrölt korianderrel és ráöntjük a salátára.
A kihűlt tésztát hozzáemeljük a salátához és üvegekbe tálalhatjuk.
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük sós vízben al dente (ne legyen túl puha) és kihűtjük.
A salátánkhoz a meghámozott felkarikázott hagymát,
félbevágott paradicsomot, és felszeletelt őszibarackot összekeverjük.
A borecetből és olívaolajból készítünk egy öntetet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk,
meghintjük őrölt korianderrel és ráöntjük a salátára.
A kihűlt tésztát hozzáemeljük a salátához és üvegekbe tálalhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése